5 tips waarmee jij je lijf weer hélemaal in de fitgirlhappybalans-modus krijgt

Hoewel het eerste stof al in de hoekjes van het nieuwe jaar begint te verzamelen, kunnen we nog steeds wel zeggen dat het een nieuw jaar is met allerlei nieuwe kansen om 2017 helemaal van jou te maken. Hélemaal jouw jaar wordt het, dat 2017. En hoe doe je dat, van 2017 hélemaal jouw jaar maken? Nou, door flink te detoxen en te diëten natuurlijk! Laat dat lichaam van je maar eens even zien wie de baas is! Want 2017 wordt natuurlijk alleen maar hélemaal jouw jaar als je buik eruit ziet alsof-ie gefotoshopt is door het webcareteam van de Happinez.

Open Je Muil is een foodblog, dus ook wij kunnen niet achterblijven met de lijstjes en de tipjes en de frutseltjes waarmee je helemaal fit wordt en je 2017 hélemaal jouw jaar kan maken. Althans, een beetje achterblijven doen we natuurlijk al, want het is inmiddels al 13 januari en de meeste andere foodblogs hebben die twee weken niet in een donkere waas van katers en chaos doorgebracht dus die zijn al helemaal in volle vaart met dat 2017. Wij beginnen gewoon wat later. Dat is helemaal niet erg, want het is nooit te laat om 2017 hélemaal jouw jaar te maken. Tenzij het alweer 2018 is. Mijn god, is het alweer 2018?! Oh nee, gelukkig, ik keek even verkeerd, het is gewoon nog 2017. Let’s go.

Hierbij presenteren we het Grote Open Je Muil Fuckyoudieetregime 2017 voor FITGIRLS en KRACHTMANNEN!

Disclaimer: dit is geen* satire. We hebben deze lijst met grote zorg in minstens vijf minuten samengesteld met hulp van vooraanstaande experts zoals een chakradeskundige uit Goeree-Overflakkee (die in dit stuk niet met naam genoemd wil worden) en een homeopathische dierengenezer. Alles dat je hier leest is 110 procent veilig* en zelfs onontbeerlijk voor een gezonde* lifestyle.

1. Drink elke dag een glas modder

Modderbuffel.jpg
Deze buffel doet het al jaren en KIJK dan naar die glorieuze hoorns

De eerste tip die we jullie op genereuze wijze zomaar in jullie net iets te mollige snuitjes duwen is gebaseerd op de dieetadviezen van powervrouw Rens Kroes. Haar poweroeuvre bestaat uit powerwerken als Powerfood en Powerfood: van Friesland naar New York, en de dieetadviezen van deze powergoeroe vinden gretig aftrek van Friesland tot New York. Vooral haar tip om elke ochtend een glaasje klei te drinken is helemaal de shit. En bovendien ze is de zus van een powerlekker wijf, dus het moet wel kloppen allemaal.

De tip die het in 2017 helemaal gaat maken is deze: drink elke dag een groot glas met een stevige kluit modder erin opgelost. Het is even afzien, maar dan heb je ook wat: goeie modder heeft een natuurlijke zuiverende werking (waarom zou je anders een modderBAD nemen?). Een groot glas goeie modder houdt genadeloos huis in de viezigheid in dat maagje van je. Dus powerwalk elke ochtend even naar de buurtvijver voor een flinke handvol slijk, en binnen de kortste keren voel je je weer kwiek als een kwartel.

2. Blijf uit de buurt van die nare gluten

De Gluten.jpg
Dit is een kunstenaarsimpressie. Niemand weet precies hoe de Gluten eruit zien. Wees op je hoede.

In 2017 is gluten-free weer helemaal hot. Dat lees je goed ja, schuingedrukt hot, niet zomaar hot dus. Fajah Lourens, bekend van de bestsellers Het Killerbodydieet: strak in 12 weken en Het Killerbodydieet 2: op weg naar een eetstoornis, doet misschien ook wel allemaal dingen zonder gluten. Waarschijnlijk wel, anders had ze nooit zo’n killerbody gehad.

Het Open Je Muil Powerfuckyoudieet 2017 zou geen powerdieet zijn als het niet ook alle interactie met elke vorm van gluten zou verbieden. Geen gechill met de gluutjes dus dit jaar, jongens en meisjes!

Maar als je van 2017 écht hélemaal jouw jaar wil maken, ga je natuurlijk nog een stapje verder. Om ons lichaam echt helemaal 2017-proof te maken, komen er dit jaar ook geen koolhydraten meer in. Eigenlijk is elke vorm van vast voedsel uit den boze vanaf nu. Behalve dan natuurlijk de nummer 3 van dit lijstje:

3. Begin de dag met een spons

Blije kutspons.jpg

Sponzen absorberen dingen. Dus ook de slechte stoffen die je de vorige dag in je lichaam hebt verzameld! Vreet daarom elke dag bij je ontbijt een spons. Krijg je meteen wat vasts binnen, en dan kan je met een fris geschrobd maagwandje tegen de dag aan. Die spons schijt je de volgende dag gewoon weer uit, geen zorgen. Bespaartip: doe ‘m in de wasmachine, dan kan je ‘m hergebruiken! Een beetje kwaliteitsspons gaat makkelijk 15-20 cleansingscycli mee.

4. Drink elke dag een glas slangengif

Drink een stevig glas slangengif bij je ontbijt. Leer je lichaam niet zo’n bitch te zijn als het gaat om gifstoffen! Het beste kan je dat doen met de gepatenteerde Open Je Muil Superpowercleansed Slangengifflacons™, exclusief verkrijgbaar in onze webshop.

5. Poets je tanden met een baksteen

Poets je tanden met een baksteen. Dat schiet lekker op. Het Ivoren Kruis adviseert om twee maal daags je tanden twee minuten lang te poetsen. Twee maal twee minuten! Ain’t nobody got time for that shit. Met een goeie baksteen gaat het allemaal een stuk sneller en houd je lekker veel tijd over voor je transcendentale yogasessies, chakracleansings en de horoscoop van het feministische weblog Broadly. Succes!

Een gedachte over “5 tips waarmee jij je lijf weer hélemaal in de fitgirlhappybalans-modus krijgt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s