Waarom je je kruiden moet gaan roosteren

kruiden roosteren.jpg

Tijd voor wat tovenarij in je keuken. Er is namelijk een supersimpel trucje om de smaak van je kruiden te verdubbelen: rooster ze. In een pannetje.

Het is echt een openbaring hoeveel dat de smaak van je gerechten kan verbeteren. Koop hele kruiden, zoals komijnzaad, korianderzaad en venkelzaad, rooster ze in een pannetje totdat ze geurig beginnen te worden en maal ze in een vijzel.

Het is heel simpel allemaal, niets ingewikkelds aan, maar toch heb ik even een filmpje gemaakt om het allemaal even iets te compliceren. Laat dat maar aan mij over. Hier:

4 gedachtes over “Waarom je je kruiden moet gaan roosteren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s