Augustus: de barbecuemaand vol met gebarbecue

Het is augustus en dat is officieel zomer. Wat de Nederlandse zomer ermee doet is misschien nog even afwachten, maar wij gaan in elk geval stoïcijns doen alsof het zo warm is dat je broek ervan in de fik vliegt en de hele maand keihard barbecueën. En daar help ik een beetje bij.

Weet je wat het is, namelijk, met dat gebarbecue? Het is vaak zo’n armoedige bende. Van die kant en klare hamburgers uit de supermarkt zijn best oké als je toch al dronken bent, maar de worstjes die er dan als een stel fallische idioten bij komen liggen lijken nergens naar. Om van die gore salades en de vegetarische opties (i’m looking at you, lelijk kebabspiesje met paprikabullshit) nog maar te zwijgen.

Het is tijd om ’s Neerlands barbecue te upgraden.

Daarom neem ik deze maand het verdriet op je roostertje eens stevig onder de loep en stel ik een aantal alternatieven voor waarmee je zelfs in de woeste overlevingssituatie van een stadspark nog een ongelooflijk lekkere bek vol eten kunt bewerkstelligen.

Dus trek die afgebrande broek uit en laten we van de barbecue het feestje maken dat het hoort te zijn. Want een barbecue is beter met echt eten en een broek is beter als ‘ie uit is.

Week 1: Hamburgers!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s